VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stolt Hjärtebarnsmamma

God kväll kära du! Idag började morgonen lite annorlunda för Tim och mig.

Vi var nämligen inbjudna till Sveriges Radio P4 för att berätta om Tims hjärtoperationer och uppmärksamma Hjärtebarnsdagen som ju är på lördag!

2015-02-12 08.15.49

Tim hade fått ledigt från skolan för att kunna vara med i direktsändningen på P4 Morgon. Klockan 08.15 skrev vi in oss i radiohuset där vi bjöds på varm choklad innan det var dags att kliva in i studion där Fredrik B Ekdahl och Anne Marchal just hade påannonserat att vi var på ingång.

PhotoGrid_1423755936545Tim var lite lagom nervös, så där nervös på ett bra sätt som bara bidrar till att man gör sitt bästa. Men ändå tog han plats bakom mikrofonen som om det var något han gör dagligen och med lite svaj på målbrottsrösten tackade han vänligt när Fredrik hälsade oss välkomna.

Nu är det faktiskt inte första gången Tim är med i direktsändning men han har aldrig suttit i studion tidigare så det var förstås ett litet äventyr i sig. Faktum är att han börjar bli en riktigt rutinerad media räv eftersom han ju dessutom figurerade flitigt i tv-serien Småstadsdrottningar som vi var med i för ett par år sedan ;-).

IMG_7791

Tim var så duktig! Han svarade lugnt och sakligt på alla frågor och berättade om sina känslor samt hur han lever och idrottar idag. Jag var så stolt så att ögonen tårades emellanåt och hade jag inte haft öronen till att ta emot hade mitt leende gått runt. I nyhetspauserna skojades det friskt och Anne och Fredrik fick oss verkligen att slappna av och känna oss bekväma, trots det allvarliga ämnet.

Jag kan inte nog belysa hur oerhört viktigt jag tycker det är att uppmärksamma Hjärtebarnsdagen och istället för att springa och köpa en massa dyra presenter och choklad som ändå sätter sig på fel ställen ber jag dig att överväga att ge en gåva till förmån för forskning eller Hjärtebarnsfamiljer som lever ett svårare liv än vad vi gör. Jag lovar att den gåvan gör gott i Hjärtat på Alla Hjärtans dag.

Vill du lyssna till hela inslaget, utan avbrott för nyheter och musik, på P4 Morgon så hittar du intervjun med Tim och mig HÄR.

Vi har även lagt ut ett privat klipp på min Webb-TV kanal som du hittar HÄR.

Stort tack till Marina, Petra, Fredrik och Anne på P4 Kronoberg för att ni ville uppmärksamma den kommande Hjärtebarnsdagen den 14 februari!

IMG_7793

Men säg den lycka som varar.. Innan det var dags att leverera Tim till skolan igen hann vi även med ett stopp på ett ställe som inte är riktigt lika roligt att besöka som radiohuset. Även det mötet fixade han dock galant!

PhotoGrid_1423755554480

 Trevlig kväll!

Kramar från Åza och Tim

HjärtebarnsfondenPlusgiro 900587-7 eller Hjärt-LungfondenPlusgiro 90 91 92-7


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna