VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En baktanke?

Vilken härlig start jag fick på dagen!

Min goa vän Anna(sominteharinsta) hade nämligen skickat ett sådant fint mms till mig igår kväll! Min första tanke var att hon uppenbarligen haft alldeles för gott om tid men en annan tanke som också slog mig var att hon kanske saknat mig lite trots allt..

IMG_0226Jodå, det är minsann en hel del bus vi har hittat på det senaste året och jag får väl erkänna att även jag emellanåt drabbas av små ”kärleksrus” över hur fin vän jag har i Anna.

I förmiddags förärades jag även av ett besök av Anna på kontoret efter att hon varit ute och rört på fläsket. Trodde såklart att även det handlade om hur oerhört mycket hon saknat mig men det visade sig att det var något hon behövde låna så möjligen fanns det en baktanke med kollaget också ;-).

PhotoGrid_1423479308792

Kram Å

 


Annons

Kommentarer


  1. Anna 9 februari, 2015 on 12:14 Svara

    Saknat dig liiiite ❤️Häx… Men det är ju tur att man inte alltid ser ut som ett skåp

    • aza 9 februari, 2015 on 15:37 Svara

      Saknat dig också min lilla bitch ;-). Tur vi får hänga flera ggr denna veckan då :-). Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna