VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frosseri i semlor och glasögon

Jag har uppenbarligen varit snäll för idag fick jag ett Semlogram från svägisen/kollegan och det kändes oerhört lyxigt att få hämta ut en smarrig semla helt gratis på Askelyckan! Himla häftigt (och fiffigt) det här med Semlogram. Det måste du verkligen testa!

2015-02-05 12.14.28

 Eftersom jag inte ville ”synda” i ensamhet (och inte vill vara den enda utav oss som lägger semlor på höfterna) delade jag självklart min semla systerligt med svägisen.

Dock är vi lite ledsna för att semlewrapsen ännu inte nått till Växjö så det kanske var därför hon istället bakade en ljuvligt god semlekladdkaka till oss häromdagen. Den var verkligen förförisk och om du är nyfiken på att baka en sådan hittar du hennes recept HÄR, där hon även kåserar om fettisdagen och samtidigt gör oss uppmärksamma på fläsksöndagen…

2015-02-05 12.13.01

Eftersom Smarteyes ligger bredvid konditoriet Askelyckan kikade jag in för att ta en titt på deras sprillans nya Elements Collection.

Dessa båda plockade jag raskt ut som favoriter och är galet sugen på att slå till på (minst) ett par utav dem.

IMG_20150205_132514

Det är ju sannerligen två helt olika stilar men jag gillar dem båda och har så svårt för att bestämma mig. I eftermiddags lade ut ett rop på hjälp på Instagram och där leder just nu de svarta med turkos på insidan. Vilka hade du valt?

Det de har gemensamt är att bågarna är tillverkade av material som tas upp av naturen på 115 dagar! Det måste väl vara ett riktigt smart (miljö)val?

Efter arbetsdagens slut tog jag slutligen en sväng förbi Desideria där Dr. Helen pysslade om mig en liten stund innan det var dags att bege sig hemåt för att förbereda för en mysig helg i Hufvudstaden.

2015-02-05 12.43.06

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Fia 5 februari, 2015 on 20:31 Svara

    Du har då alltid en ”bak”tanke med allt! Och jag med ju! Kram!

    • aza 5 februari, 2015 on 21:43 Svara

      Alltid 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna