VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte feg i alla fall

Då satt man där med näven bland ostbågarna igen…

Efter att man skalat av pappret på en ansenlig hög med Riesenkola förstås (då höll jag ändå på att glömma de sockersura bilarna som både jag och sonen letade med flinka fingrar efter bland ”originalbilarna” som helt utan förvarning var de enda som var kvar i skålen).

Har du förresten testat att blanda Ahlgrens sockersura bilar med Riesenkola, ostbågar och Coca Cola någon gång? JÄTTEGOTT men inte särskilt snyggt. Gula, smuliga fingrar och sockersurt i mungiporna är kanske inte det jag helt vill kopplas ihop med men GUD så gott det är!

Annars startade jag fredagsmyset ganska sunt men den enda linjen jag klarade av att hålla var den vegetariska (om man inte räknar in vad bilarna framställts utav och att det krävs ett och annat klövdjur för att åstadkomma fetaost Riesenkola)..

Till mig själv blev det rödbets-, fetaost- och wakamesallad medan sonen föredrog kött och potatiskaka.

PhotoGrid_1422653354628Efter middagen tittade vi på Skavlan och den oerhört klarsynta lilla killen i rutan kunde inte satt fingret bättre på jämförelsen mellan oss svenskar och européer i övrigt. Därför kändes det oerhört befriande att skriva detta inlägg efter att ha tittat ner på mina ostbågsgula fingrar..

2015-01-30 21.39.04God morgon!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna