VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bok- och lunchtips

För tillfället är det oerhört dåligt med solstrålar i Växjö så när solen tittade fram på lunchen igår rusade jag och svägisen/kollegan ut för att göra några ärenden och fylla på kroppen med lite efterlängtad solenergi. Det gick sådär..

Vi hann nämligen inte längre än till Stortorget (100 m från kontoret) innan Fru Sol återigen gömde sig bakom tunga, gråa moln. Därför är det dessa båda solstrålarna du får hålla tillgodo med istället för äkta vara!

IMG_20150127_131315Nå väl. Jag fick i a f tag i det jag sökte. En ny bok till sonen som behöver träna lite på läs- och hörförståelsen. Dock visade det sig inte vara det lättaste att hitta lämpliga böcker till en 12-åring. Antingen var de flesta böcker alldeles för barnsliga eller på tok för otäcka. Slutligen hittade jag denna av Sara Kadefors. Nyckelbarnen är faktiskt skriven för unga läsare så jag kanske lånar den när Tim är klar ;-). IMG_20150127_220407När jag ändå är igång och ger boktips kan jag ju lika gärna komma med ett lunchtips också.. Igår blev det sallad med knaperstekt bacon och chilihalloumi med caesardressing. Enkelt att förbereda kvällen innan, färglatt och gott!

IMG_20150127_220722Ha en fin dag!

Kram Å


Kommentarer


  1. aza 28 januari, 2015 on 11:36 Svara

    Har fått flera bra tips om ungdomsböcker på mejl och Fb. Kommer strax i nytt inlägg. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna