VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mindfulness

Igår startade jag dagen på allra bästa sätt!

Min redovisningskonsult Suzanne hade nämligen läst om mitt ”fredagsmys” och i avsaknaden av just det erbjöd hon mig istället lördagsmys i stallet.

Suzanne driver nämligen inte bara Odensjö Redovisning, hon har dessutom ett helt gäng med gosiga islandshästar och det i sig var nog faktiskt en av många orsaker till att jag valde att lägga ansvaret för företagen på hennes byrå. Det är nämligen helt perfekt att kunna jobba från hästryggen när vi behöver diskutera ditten och datten som rör företagens ekonomi.

Igår fick jag äran att rida den tjusiga 5-åringen Baldur. Baldur är faktiskt en ganska stor häst för att vara islandshäst och vi fann varandra väl redan i stallet.

PhotoGrid_1422206941705Fina Baldur som även bjöd på en och annan puss.

IMG_20150124_141742Ridturen gick över stock och sten och även lilla Elsa var med på 18-åringen Wille som inte hade några som helst problem att hänga med i tempot.

PhotoGrid_1422207249664Stallets senaste tillskott var oerhört social och traskade t o m efter oss in i sadelkammaren för att se om vi hade något gott att bjuda på.

Tack för en underbar förmiddag Suz! Trots att det tog ett par timmar för fötterna att tina upp ångrar jag inte en sekund att du lyckades övertala mig. Det var verkligen mindfulness på högsta nivå.

Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna