VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skavlan, Filip och Fredrik

Såg du Skavlan igår?

Jag gjorde det och blev så enormt upprymd över att Skavlan och jag faktiskt har något gemensamt! Jodå, så är det.. 😉 Denna oerhört begåvade, flerspråkiga och mångfacetterade människa och jag har båda intervjuat Filip och Fredrik men jag kunde nöjt konstatera att jag var först!

Åza 3Dock var frågorna vi ställde inte av riktigt samma karaktär..

Jag frågade bl. a vad dessa båda killar gillar bäst och sämst med varandra och sällan har jag varit med om ”intervjuobjekt” som haft så mycket att tillägga i ämnet..

PhotoGrid_1422046291213Slutligen enades de båda om att det mest märkliga någon av dem gjort var en ”burkfis”.

Du undrar säkert vad en burkfis är. Det gjorde i a f jag.

I det här fallet var det Fredrik som gjort ett experiment där han fisit i en burk när han var riktigt risig i magen. Han satte snabbt på locket och gömde undan burken i tryggt förvar för att några år senare utvärdera hur en konserverad fis luktar..

Ja vad säger man. Det är nog en utav de märkligaste summeringar jag någonsin gjort och Filip ser ju ungefär lika skeptisk ut som mig.

Åza 4Oavsett så var det samtidigt en av de roligaste intervjuer jag någonsin gjort. Älskar verkligen dessa båda briljanta killar med samma sjuka fishumor som mig! Mer Fredrik och Filip i rutan tack!

Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna