VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

French kissing

Jag är inte bara en pinsam mamma, jag är en pinsam matte också..

Nu ska jag nämligen avslöja vad Råttan har ägnat sig åt i veckan. Ber till Gud att hon inte läser detta inlägg för då lär hon hoppa upp och bita mig i hälsenan..

Det är ju nämligen så att jag och Inez (alias Råttan) börjar varje dag med att motionera i Fyllerydsskogen, ett naturreservat vi har mitt inne i Växjö, bara ett par hundra meter från där jag bor).  En rutin som vi båda uppskattar mycket och som håller både kropp och knopp i form.

Denna veckan har dock Råttan varit mer intresserad av att flörta och pussas än att hänga med i spåret (är man en fransk bulldog kanske man borde kalla det french kissing istället för att pussas)…

Här kommer ett par exempel på hennes hejdlösa flörtande tidigare i veckan..

IMG_20150121_074005Responsen från Snowman Buddha var dock ganska iskall..

När hon däremot sprang på fästmannen Hjalmar, som hon faktiskt inte haft tillfälle att träffa hittills i år, var lyckan total. Efter att Råttan utövat franska kyssar på Hjalmars intimare delar ställde turturduvorna upp på en sällsynt bild tillsammans.

marlenas_2015-01-23_01-10-59 Foto: Hjalmars matte Marlena Swedlund

Hoppas du får en fin lördag och missa inte att tävla om silverörhängena från Sahara Silver. Vid midnatt avslutas tävlingen som du hittar HÄR.

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna