VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Femklövern

Igår eftermiddag sammanträdde den nya Tekniska nämnden för första gången denna mandatperioden. Något som är lite unikt för Växjö är att vi har bildat en sk. Femklöver. I Femklövern ingår nya Moderaterna, Centerpartiet, Folkpartiet, Kristdemokraterna och Miljöpartiet.

Någon kanske höjer på ögonbrynen över att Miljöpartiet gått samman med Alliansen i Växjö. Men för oss känns det alldeles självklart eftersom Växjö dels blivit utsedd till Europas grönaste stad och dessutom har en allians som jobbat och jobbar hårt med miljöfrågorna!

Här är större delen av de ledamöter och ersättare som ingår i Femklövern i den nya Tekniska nämnden. Det ska verkligen bli jätteroligt att lära känna alla och att arbeta för ett ännu bättre Växjö tillsammans med C, FP, KD och MP!

20150122_135451

Ett bevis på vårt goda samarbete över partigränserna är denna bilden från fikapausen..

IMG_20150122_155952 Den uppmärksamme kanske ser att jag får hjälp med rekvisitan. Det var KD som ryckte in och piffade till bilden :-).

Ha en fin dag!

//Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna