VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vänta in själen..

Hallå där! Då var det helg igen. Lite lagom sådär att mjukstarta med en tredagars arbetsvecka tycker jag. Har du startat 2015 på ett bra sätt? Jag kan väl inte direkt påstå att mitt nya år startat bra men det vänder, det är jag övertygad om!

IMG_7724

Jacka MET, Jumpsuit Dry Lake, Halsband Lo-Ika. Allt från True Me. Foto och hår: Viktor Sandberg. Makeup: Elina Bååth

Mitt i villervallan har jag glömt bort att dela med mig utav hur jag resonerar angående nyårslöften. Faktum är att jag inte givit något nyårslöfte de senaste åren men i år blev jag så influerad av vännen Mark att jag anammade hans lite speciella sätt att utmana sig själv på inför ett nytt år.

Mark ger nämligen inte heller några nyårslöften, däremot väljer han nya värdeord som han försöker leva upp till varje år och hittills har han enligt egen utsago lyckats ganska väl.

På nyårsafton tog jag mig därför en rejäl funderare och det tog faktiskt inte lång tid för mig att komma fram till mina egna värdeord för 2015.

Dels hade jag nyligen ett mycket intressant samtal med en nyfunnen vän som gav mig nedanstående budskap att jobba lite på.

20141231_165157I stora drag handlar det om att inte rusa på i så rasande tempo utan att stanna upp, lyssna och vänta in det inre lite oftare. Något som jag definitivt behöver bli bättre på.

Det i kombination med att jag håller på att dra igång en ny affärsverksamhet gjorde att mina värdeord för 2015 blev självklara!

Värdeord 2015: FRAMGÅNGSRIK SJÄL

Så nu har jag lite att leva upp till och jobba på. Men jag har ju ett helt år på mig så jag hoppas att jag nästa nyårsafton nöjt kan konstatera att jag lyckades när jag sitter och klurar på mina värdeord för 2016.

Trevlig helg!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna