VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sanningen rakt i plytet..

Igår fick jag en sanning slängd i ansiktet på mig..

Jag har alltid varit stolt över de olika varianter av köttfärssås som jag levererar till sonen och trott att mina köttfärssåser varit de bästa. Mina varianter innehåller nämligen MASSOR av ingredienser och tar ganska lång tid att slänga ihop.

Igår fick jag höra att den allra bästa köttfärssåsen som Hjärtat vet är MORMORS! Jag höll på att trilla av stolen! Inte för att min mammas köttfärssås inte smakar bra, tvärtom! Jag älskar den också! Mer för att jag har satt en ära i att inte kopiera hennes och verkligen trott att sonen älskat mina varianter bäst. Därför var det ett hårt slag mot mammaegot när sonen dessutom upprepade gånger, inför min mor, upprepade att det inte finns någon som kommer i närheten av mormors köttfärssås.

Sagt och gjort. Jag kunde ju inte bara sitta där och acceptera. Således initierade jag en ”köttfärssåsduell” direkt, vilket innebar att jag trots att att det var fredagskväll och annandag ställde mig och kopierade mormors köttfärssås med mjölk och de obligatoriska lingonen som tillbehör..

2014-12-26 19.42.17

Nu undrar du kanske hur det gick i vår ”köttfärssåsduell”?

Eftersom sonen är en diplomat ut i fingerspetsarna utnämnde han båda som vinnare och därmed har familjefriden sänkt sig igen över klanen Brennander.

Trevlig kväll!

2014-12-26 19.41.14

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna