VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Terrorisera är en del av min vardag

God morgon! Då är det dan före dopparedan och sonens rum vibrerar av förväntan inför morgondagen då vi får se om Tomten tycker att han förtjänat några klappar i år.

Någon som också vibrerar av förväntan….varje morgon.. är Råttan och som vanligt mötte hon mig med en uppfordrande blick, mer än redo för vår morgonrunda i elljusspåret. Det är ju så förbaskat mörkt ute så vid den här tiden på dygnet får vi hålla oss till de upplysta slingorna i Fyllerydsskogen. Men eftersom vi sällan möter någon vid denna tiden på dygnet är det ganska lugnt och behagligt.

2014-12-22 07.25.40

En liten rutin jag har sådär på morgonkvisten är att terrorisera mina nära och kära. Det finns en handfull som faktiskt är villiga att prata med mig denna okristliga tid. För mig är det den bästa stunden på dygnet att prata eftersom jag då bara behöver koncentrera mig på att sätta fötterna rätt och se till att Råttan uppför sig.

2014-12-22 07.24.16

Jag börjar således varje morgon med att dra iväg ett antal sms bestående av texten ”Går med Råttan nu” och den som svarar först är den som jag jag kraxar igång morgonen tillsammans med i motionsspåret.

I morse var det vännen My, som för övrigt också är toppbloggare här på Allt för Föräldrar, som blev föremål för min telefonterror! Eftersom My driver en blomsterhandel brukar hon vara ett säkert kort att ringa då hon ofta varit igång med att ta emot blomsterleveranser en bra stund innan jag masar mig ur sängen.  Kika gärna in på Mys sida också. Där bjuder hon på massor av inspiration och sina högst personliga tankar och funderingar ;-).

image156

Vackert från Mys Blommor

Nu är det dags att rusa vidare för än är det inte min tur att ta julledigt, men snart så! Med lite tur och skicklighet kanske jag kommer ifrån kontoret runt lunch idag. Ha en bra dag!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna