VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stolt och smart

Inser att det inte blir någon kort arbetsdag eftersom jag fortfarande är kvar på kontoret. Men vad gör det? Det enda som återstår på min ”to do list” är att klippa sonen och städa toaletterna. Alla klappar är inslagna och ska bara bäras ut i bilen imorgon och därmed kan julefriden snart få infinna sig, vilket inte är helt lätt att åstadkomma i min stojiga familj.

Igår gjorde Hjärtat mig så oerhört glad. Han brukar inte vara nämnvärt intresserad av mitt bloggande men igår slog han mig med häpnad! Han satt och scrollade på läsplattan när han tittade upp och sa ”mamma jag är faktiskt lite stolt”. Lätt frånvarande tittade jag upp från tangentbordet, varvid sonen fortsatte ”jo, jag ser att du ligger högt på topplistan och det tycker jag är bra eftersom du bara bloggat en vecka. Förresten, jag ändrar mig, jag är mycket stolt över dig”.

IMG_8703

Herregud, jag höll på att sätta knäcken i halsen! Det var stora ord för att komma från någon som tycker att jag oftast är den mest pinsamma varelsen på denna planet! Ögonen tårades och magen fylldes med varm sockervadd. Ibland har han sina moments den där märkliga människan som för övrigt just fått dispens i julsångssjungandet p g a sin okontrollerbara stämma (målbrott)!

Om Tim är stolt måste jag få tillägga att jag är smart (eller i a f klimatsmart), vilket väl är på sin plats när man bor i Europas grönaste stad och dessutom har suttit fyra år i miljö- och hälsoskyddsnämnden!

Efter morgonrundan med Råttan lastade jag nämligen bilen full med gammalt mög som skulle till tippen och innan klockan slagit åtta hade jag varit förbi återvinningsstationen och lämpat av alla kartonger, förpackningar och annat tråkigt som inte hör hemma i de vanliga soporna. Kändes som ett smart drag att göra det innan alla ska lämna in sina julklappsemballage efter jul!

2014-12-23 08.35.45

Något annat grymt smart är dessa recycling tubes från Inreda.com. Så enkla att ta med och tömma på tippen och dessutom coola på väggen under trappan hemma.

2014-12-23 15.30.05

Trevlig uppesittarkväll önskar jag dig!

Kram Å


Kommentarer


  1. Fia 23 december, 2014 on 19:42 Svara

    Ja vojne vojne, stojiga familjen…. *tuggar nervöst på de omålade naglarna*

    Ses imorgon!

    Kram

    • aza 23 december, 2014 on 20:27 Svara

      Omålat här också men inte nervös för mer än om Tomten ska hitta oss ellèr ej. Kram

  2. Gert 23 december, 2014 on 22:41 Svara

    Grattis! Vilken julklapp! I den åldern brukar föräldrar anses vara mossiga

    God Jul!

    • aza 23 december, 2014 on 22:46 Svara

      Tack Gert!
      Ja det värmde sannerligen mammahjärtat! En riktigt God jul och lika fina klappar önskar jag dig.
      //Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna