VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Målbrott, armsvett och hormoner..

Nyss slog det mig att jag ju inte har presenterat det som jag kallar ”Lilla Familjen”.

Lilla Familjen består av sonen Tim och frallan Inez, som även kallas Råttan.

IMG_20141121_185434

Tim är en riktig hockeynörd som utöver att spela hockey i sitt älskade Växjö Lakers även gillar att åka skidor och resa med mamma. Tonåren närmar sig med stormsteg och det är något som i hög grad påverkar husfriden för tillfället… Men oavsett målbrott, armsvett och svallande hormoner är Tim självklart det allra finaste jag har i mitt liv.

På en delad andraplats kommer den betydligt hårigare Råttan som har mycket funderingar kring livet och varför matte gör si eller så. Faktiskt så mycket funderingar att hon t o m har den egna haschtagen #ineztherat på Instagram. Inez är drygt tre år och har väl därmed nyligen passerat tonåren. Hennes största intresse är att gå matte på nerverna.

Sedan består såklart Lilla Familjen av undertecknad också. HÄR kan du läsa Allt för Föräldrars porträtt av mig.

Du hittar mig även på Instagram  och på Twitter (ny sedan en v) som @azabrennander samt på Facebook som Åza Brennander. Följ mig gärna.

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna