VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu utmanar jag Ernst..

Detta är inte klokt, jag känner inte igen mig själv! Skaparlusten och kreativiteten har slagit till igen och uppenbarligen gillar sonen det också för han gick ut i skogen för att hämta MER mossa åt mig utan att det knorrades det minsta. Det kan ju i o f s också berott på att han ville slippa plocka ur diskmaskinen och prata i telefon ifred men jag väljer att tro att det är sin SKAPANDE mor han imponeras utav och därför gärna bistår med ett handtag!

Idag var det ytterligare ett glas/ljusstake som blev föremål för min kreativitet och eftersom jag lovat er som mejlat till mig att jag under dagen skulle lägga ut fler bilder och tala om var jag beställt dem kommer det här!

Återigen fyllde jag på med mossa runt växten och sedan var det bara att dekorera med bark, någon tomtenissa och lite guld och silver. Alla dekorationer till just denna hittade jag för övrigt superbilligt på Netto.

2014-12-20 11.37.58

Jag hoppas att Ernst förlåter mig men jag vågade inte lasta på sonen att leta efter kottar och bark också, det räckte gott med mossan. Nettos bark var för övrigt också glittrigt enkel och vacker enligt mitt tyckande. Dessutom hade den ju formen av julgranar vilket jag bedömde som mycket passande i sammanhanget.

I det andra glaset hade jag ju sedan tidigare placerat ett ljus i mossan och lite krimskrams runt det. Denna gången blev det en miniorkidé eftersom jag typ redan har fyllt halva huset med Hyacinter och misstänker att jag snart tenderar att utveckla en kraftig allergi mot dem om jag fortsätter fylla på min boning med fler.

IMG_20141220_200032

Vill du ha en ordentlig dos av inspiration tycker jag du ska gå in på Kärrstegens gård och kika runt för de har så otroligt mycket mer fint och det är just därifrån jag har beställt mina!

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna