VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varannan vecka = varannan jul..

God kväll fina du! Antar att du har fullt upp med bestyr inför ditt fredagsmys och det har jag också. Unnar mig dock en liten bloggpaus för sonen är på hockeyträning och jag får välja precis vilken (jul)musik jag vill innan det är dags att förbereda middagen för oss båda.

Oss båda. Smakar på det och fylls av lycka. Lycka över att det är min vecka med Hjärtat och för att det är min Jul med densamma! Den jul som kommer däremellan kallar jag min ”trauma jul”. Om du som jag har ditt barn varannan jul tror jag förstår precis vad jag menar..

För mig som kommer från en extremt traditionsbunden familj där både jag och lillebror Fredrik (40 år gammal) fortfarande springer och kikar i fönstren och skriker i falsett ”Nu kommer han äntligen” när tomtens lykta skymtar på uppfarten är det med andra ord ganska traumatiskt när allt inte är som det brukar..

MEN i år är det precis som det brukar och ska vara! Den jag älskar mest av alla är med mig denna julen och därför kan den inte bli annat än perfekt!

Igår var det dags att börja slå in julklapparna och Tim hade fullt sjå med den enda han hittills inhandlat..

2014-12-18 18.08.34

Det slutade med att mamma fick rycka in och istället fick Tim uppgiften att klä ”granen”, en uppgift som krävde stor koncentration..

2014-12-18 18.25.29.. och även innehöll ett visst mått av frustration (framförallt när mamman påpekade att orange och rosa kulor inte bör hänga tillsammans).

2014-12-18 18.29.11

Nåväl, slutet gott, allting gott. Kulorna hänger där de ska, ”Granen” är förpassad till uterummet för att inte börja barra och nu är det dags för mig att dra igång med maten till fredagsmyset.

God afton!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna