VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En häxa i ordets rätta bemärkelse

När jag i morse mötte min spegelbild blev jag lite förskräckt men samtidigt full i skratt! Personen jag mötte levde sannerligen upp till myten om sig själv..

Igår var jag nämligen förbi skönhetssalongen Desideria (igen) för frysa bort en liten knuta som stört mig ett bra tag. Den satt vid näsan och såg ut som en pormask som inte gick att klämma. En sådan där liten skönhetsfläck som inte någon annan ser men som ändå irriterar det personliga egot.

Doktor Helen stod redo med sin CryoPen i högsta hugg. Det är tydligen en slags penna som man bl a fryser bort vårtor med! Eftersom min vän Anna B (en annan Anna som för övrigt befinner sig på Maldiverna just nu och lapar sol) alltid kallar mig för ”sin lilla häxa” kändes det ju helt rätt att använda en vårtmojäng i ansiktet.. på just en häxa som mig.

F0_0400_0000_cryopenxdefinitief

Nåväl, på några sekunder hade Helen fryst ner min pormask och idag när jag vaknade såg den ut så här (eller faktiskt ännu värre men det gick inte att fånga på bild):

2014-12-19 10.49.33

Det hade bildats en stor, vårtlik blåsa och nu kan jag bara hålla tummarna för att den trillar bort inom en snar framtid så jag inte behöver förstärka intrycket av att vara en häxa i ordets rätta bemärkelse. Med lite smink, på håll och med tomteröd tröja kanske jag kan lura någon med en beskedlig uppsyn i a f.

2014-12-19 09.39.19

Måste bara få lägga med en bild på lilla Isabella som är så långt ifrån en häxa man kan komma.. Att hon dessutom matchar inredningen på Desideria perfekt gör att t o m jag blir lite sugen på att skaffa en liknande accessoar (eller åtminstone på att bjuda henne på godis och pepparkakor innan jag äter upp henne ;-).

2014-12-18 12.29.25

En fin dag önskar jag dig!

Kram Å


Kommentarer


  1. Josefin 30 december, 2016 on 08:53 Svara

    Gick märket bort sen?☺️ Vill göra cryopen på vågar inte för är rädd att det ska bli märke efteråt… hur upplevde du processen??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna