VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bättre sent än aldrig..

I förrgår fick jag finbesök av min goda vän Anna från Stockholm. Anna driver anläggningen AP Ridutveckling på Antuna Gård och kanske känner du igen henne från det populära programmet ”Stjärnornas hoppning” på Barnkanalen i Svt, där hon tränar mer eller mindre rutinerade ryttare i inför Stjärnornas hoppning i samband med Sweden International Horse show. Även Anna bloggar och HÄR hittar du Stjärntränarens blogg.

Annas tåg var nästan två timmar försenat och eftersom vi båda är obotliga tidsoptimister som för en gångs skull hade god framförhållning var det förstås väldigt retligt när den mysiga eftermiddagen vi skulle haft tillsammans förvandlades till en stresskväll utan dess like eftersom vi planerat att gå och se Christmas Night på kvällen…

Anna anlände utsvulten som en varg och därför kändes det extra bra att ha en av mina absolut mest snabblagade rätter i rockärmen. Under tiden som jag slängde ihop en biff med senapssås svidade hon om för kvällen.

2014-12-14 18.19.46

Vill du också testa denna snabbisen strimlar du lövbiff (räkna med c:a 150 g per person). Stek lövbiffen hastigt i smör i en mycket het stekpanna. Samtidigt kokar du upp vispgrädde (c:a 1 dl per person) och tar i stark/söt senap, t ex Johnnys, efter smak. När såsen kokat ihop någon minut lägger du i köttet och kryddar med nymald svartpeppar, salt och lite finklippt persilja. Om du vill ha en tjockare konsistens på såsen kan du reda den med lite maizena.

Servera med en fräsch sallad till och saken är biff!

Anna sa att hon gillade det jättemycket och det hoppas jag även du kommer göra om du vågar testa. Funkar lika bra med mjölk som med bubbel ;-).

2014-12-14 18.18.55

 

Med andan i halsen, två minuter innan föreställningen drog igång var vi på plats i konserthuset. Som vanligt konstaterade vi att det är bättre att komma sent än aldrig..

2014-12-14 18.52.15

Framför oss hade vi en fantastisk kväll med det här underbara gänget bestående av Pernilla Andersson, Magnus Carlsson och Jessica Andersson!

2014-12-14 20.40.05

Inser att det inte räckte med 15 cm klackar för att komma upp sig i detta sällskapet…

Mer från kvällen bjuder jag på i nästa inlägg.

Förresten, om du vill följa mig på Instagram så heter jag @azabrennander där.

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Diana K. DeMarkey 16 december, 2014 on 21:09 Svara

    Härliga bilder och oj vad kul att se att du är så kort, är själv bara 156 och van att se MIG så på bilderna, ha ha.
    Men tur att man är fin i alla fall då 😉

    Trevlig kväll ser det ut som och mycket att stå i.
    Kram på’re

    • aza 16 december, 2014 on 22:09 Svara

      Wow! Sällan jag är ”den långa” !
      En riktigt trevlig kväll önskar jag dig också!

      Kram Å

  2. Ramona 17 december, 2014 on 06:36 Svara

    Sparar din nya blogg 🙂 Vad skoj. Ha en toppen dag 🙂

    • aza 17 december, 2014 on 09:25 Svara

      Så glad jag blir Ramona! Detsamma önskar jag dig! Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna