VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Glöm inte bort dina (eller någon annans) fötter!

Idag har jag unnat mig något alldeles särdeles underbart, nämligen fotvård hos Kicki på Desideria!
 
Har du tänkt på vilka enorma påfrestningar du dagligen utsätter dina fötter för? Själv är jag bra på att glömma bort dem och därför får jag alltid lite skäll för att jag går för mycket i höga klackar, vilket självklart inte är det bästa för fötterna. Till mitt försvar bör tilläggas att jag bara mäter 157 cm över havet och i vissa lägen ser jag ingen annan utväg än att klämma ihop fötterna i mer eller mindre onaturliga vinklar för att komma upp mig lite i världen..
 
Kicki är utbildad i medicinsk sjukvård så när hon kör igång vet man lägger fötterna i trygga händer!
 

 
Att samtidigt serveras lite gott gör ju inte direkt ont! 
 

 
Bort med det gamla och på med nytt gellack.
 

 
Så här till jul valde jag tomterött på tårna. Det är så otroligt smidigt med gellack. Det håller i flera veckor så jag behöver inte fundera på att lacka tårna förrän nästa år igen!
 
Råttan är också en flitig besökare på Desideria och hon slängde långa, avundsjuka blickar undedr hela min behandling.
 

 
Även en Råtta gillar ju att få tassarna fixade emellanåt.. surprise
 

 
Har du bekymmer med att klura ut en bra julklapp så är ett superhett tips att köpa en fotvårdsbehandling! Jag har svårt att tänka mig att det finns någon som inte skulle uppskatta det, om inte annat när personen i fråga väl genomgått den.
 
Nu är det dags för mig att traska hemåt på mina mjuka, lena och väldoftande fötter.
 
Over and out från Växjö!
 
Kram Å
 

 
Ps. inser att jag ser fånigt muppig ut på bilden men uppenbarligen är det den uppsynen jag har när jag njuter i fulla drag..


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna