VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Avtackning

Med mindre än två veckor fram till jul skäms jag lite över att erkänna att jag börjar bli lite mätt på julmat…
 

 
I förrgår var det nämligen dags för denna mandatperiodens sista sammanträde för mig som ledamot i Miljö- och Hälsoskyddsnämnden och efter sammanträdet bjöds vi på ett fantastiskt julbord på Sankt Sigfrids Folkhögskola, det tredje på fyra dagar för min del!
 

 
Det har varit fyra oerhört lärorika år där jag lärt mig mängder om vad som påverkar vår hälsa negativt. För fyra år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle kunna lära mig så mycket om buller, partiklar, vatten och avlopp!
 
Det var med ett visst mått av vemod vi intog vår sista gemensamma måltid.
 

 
Det är många jag kommer sakna i denna församlingen bestående av både politiker och tjänstemän.
 

 
Vi bjöds på allt från Aretha Franklin till Oskar Linnros av Studiefrämjandet.
 

 
Mätt och belåten går jag nu vidare mot nya utmaningar i Tekniska nämnden och hoppas att det dröjer några dagar innan jag angriper nästa julbord, även om de jag hittills avverkat varit delikata på alla sätt och vis!
 

 
En trevlig kväll önskar jag dig!
 

 
Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna