VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad skulle jag med en karl till?

God kväll kära du! Här sitter jag och bloggar från min nya dator och lyssnar samtidigt på Seal som strömmar ut ur min nya, vita, pianoblanka högtalare som passar perfekt in med min högblanka tv-bänk..
 
Inser att jag låter lite skrytig men ibland måste man faktiskt få slå sig litegrann för bröstet och tycka att man är ganska bra trots allt..
 
Bakgrunden till min självbelåtenhet är ju att jag och svägisen/kollegan införskaffade nya datorer igår och att det råkade slinka med en högtalare till mitt vardagsrum samtidigt. Något som jag traktat efter länge men inte orkat ta tag i och inte heller hittat någon som jag tyckt passat.
 
När jag sent igår kväll kom hem från möte med Miljö- och Hälsoskyddsnämnden och det efterföljande julbordet kunde jag inte låta bli att packa upp mina nya, fina grejer och sisådär tre timmar senare hade jag installerat win 8.1, anti virusprogram, monterat, installerat högtalaren och samankopplat husets alla bluetoothenheter med densamma.
 

 
Klockan hann bli alldeles på tok för mycket men inte gjorde det någonting när jag nöjt kunde slå mig ner i soffan, luta mig tillbaka och avverka större delen av ”Top Tracks in Sweden” på Spotify. Allt med vetskapen om att jag meckat ihop allt helt på egen hand utan att ens behöva telefonrådgivning från brorsan.
 
När jag imorse tog min dator under armen och stängde av högtalaren innan jag begav mig ner till kontoret slogs jag av en fundering.. Inte fasiken behöver jag en karl, jag klarar ju mig alldeles utmärkt på egen hand wink! Kanske är det just när man slås av den insikten man är redo för att stå stadigt på båda benen, med rak rygg och blicken mot fjärran och det som kanske väntar bortom horisonten.. Vad vet jag?
 
Det jag däremot vet är att jag nu ska parkera i soffan och tillsammans med Råttan titta på inspelningen av kvällens Bonde söker fru och drömma mig tillbaka till sommaren och glädjas med dem som funnit kärleken.
 
Trevlig kväll kära du!
 
Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna