VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Med risk för avundsjuka blickar…

Den senaste tiden har jag och svägisen/kollegan diskuterat en massa om vad vi ska köpa för nya datorer eftersom våra bärbara måste bytas ut.
 
Vi har fått offerter på flera rejäla doningar men ingen av dem som presenterats har riktigt fallit oss på läppen. När den tålmodige och hjälpsamme Peter slutligen bad oss rangordna det vi tyckte var viktigt insåg vi båda att det som nästan kom lika högt upp som prestanda och pris var design. Därför beslöt vi oss för att ta saken i egna händer eftersom det ju är oerhört svårt för någon annan att hitta exakt det som vi tycker är snyggt och vi dessutom ville känna och klämma på prylarna innan vi bestämde oss..
 
Därför begav vi oss idag ut på en shoppingrunda mellan it-varuhusen i staden. Slutligen hittade vi exakt det vi ville ha på Siba. När du känner till våra referensramar är det kanske inte så svårt att förstå att valet föll på nedanstående dator när du läser produktbesrivningen…
 

 
”Vackert chassi i silver och vitt!
Acer Aspire V3-331-P2XZ utstrålar skönhet och kvalitet.

 
Acer Aspire V3-331-P2XZ har ett snyggt premiumchassi i komposit av hög kvalitet. Lagom stor LED-belyst bildskärm på 13,3 tum. Läckert vit och tunn med risk för att dra åt sig avundsjuka blickar.”
 
Sagt och gjort! Vi slog till på varsin och är så enormt tacksamma för den utomordentliga vägledning (och bärhjälpen till bilen) vi fick av killarna i Siba-butiken!
 

 
Sprang dessutom på min fd. kollega Anders från svunna (arbets)tider. Anders borde kanske också börja jobba på Siba för på tre minuter hade han sålt på mig en gigantisk bluetoothhögtalare också. Den fick bli en julklapp till mig själv och de superslimmade, snygga datorerna blev ju en utomordentlig julklapp till mig och svägisen! Eftersom hon är så oerhört tacksam för sitt nya arbetsredskap tror jag att jag kan bibehålla familjefriden utan att fixa en personlig julklapp till henne i år..angel
 

 
Nu sitter vi och klurar på om vi kommer klara av installationerna själva och undrar hur vi ska stå ut med alla avundsjuka blickar våra datorer kommer dra åt sig framöver wink. Lite meck blir det nog eftersom vi samtidigt bestämt oss för att gå över till Office 365, men just nu känns det som ett klokt beslut.
 
Är du nyfiken på att läsa mer om de datorer vi slutligen valde (efter noggranna efterforskingar) kan du läsa mer om dem HÄR. Dock valde vi att uppgradera våra Acer Aspire ytterligare ett snäpp eftersom det kommit en variant som är utrustad med 120 SSD-hårddisk, vilket innebär att den läser och skriver data otroligt snabbt och till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar är i stort sett okänslig för stötar och vibrationer. De är dessutom ljudlösa och strömsnåla.
 
Nu ska jag iväg på möte med Miljö- och Hälsoskyddsnämnden och därefter mitt tredje julbord på fyra dagar….
 
På återhörande!
 
Kram Å


Annons

Kommentarer


  1. Annah 15 april, 2015 on 17:40 Svara

    jaaa guu snaaa ä de jul!! vil oxxxå ha data!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna