VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Allt annat än snygg.. och sista chansen att vinna Ocky mössor!

Hoppas att du fått lite mat i magen så att du orkar med resten av dagen. Själv fastnade jag i ett möte men ska snart slänga in ryggbiffen som blev över igår i micron..

Annars hade jag en härlig start på dagen eftersom jag inledde den Salong Nuna där Hanna pysslade om mig med en ansiktsbehandling och IPL (laser som bl a reducerar brustna kärl).

Man är sannerligen allt annat än snygg när man genomgår IPL behandlingen..

Dessutom är den där Hanna en riktig lustigkurre… Det var liksom mig hon skulle fota.. tyckte väl det tog osedvanligt lång tid för henne att knäppa ovanstående bild..

Kanske var det sprattet hon utsatte mig för som gjorde att hon erbjöd mig en makeup (eller snarare en extreme makeover) innan jag rusade vidare till kontoret.. En faslig tur var det i a f, annars hade jag nog skrämt livet ur de flesta av mina kollegor.
Hanna sminkade mig i vintriga färger från Palina.

Du har väl inte missat tävlingen som pågår just nu där jag tävlar ut FYRA härliga Ocky mössor! Genom att köpa en Ocky mössa kan du bidra till ett leende eftersom att en del av försäljningen oavkortat går till Operation Smile, vilka hjälper barn med läpp-, käk- eller gomspalt.

Hur du gör för att tävla hittar du HÄR. Tävlingen pågår fram till midnatt och vinnarna presenteras under morgondagen.

En fin dag önskar jag dig!

//Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna