VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hett i höst..

Även om jag inte alls vill att sommaren ska övergå till höst så måste jag erkänna att det är härligt botanisera bland alla härliga höstplagg som kommit in i butikerna!

Därför kunde jag naturligtvis inte hålla mig borta ifrån min favoritbutik n:o 1, TrueMe på Grand Samarkand i Växjö, när jag hörde att de fått in en massa nytt..

Alla plagg som du ser på bilderna är nyinkomna och om du blir sugen på något och inte har möjlighet att titta förbi butiken så tar de även emot telefonbeställningar på 0470-206 27!

På första bilden har jag på mig en topp med djuuup ringning i ryggen från Religion och paljettkjol från Dry Lake.

Till det funkar det utmärkt med både stövlett, pumps eller som i detta fall boots. Mina boots är från danska märket Billibi.

Hatt är något som jag alltid har varit svag för. När jag några år bodde i Vara gick jag t o m under smeknamnet ”Åza med hatten”, så jag är så glad att det återigen är inne med hatt (även om det kanske aldrig har varit riktigt ute).. Till hatten som är från Dry Lake har jag en helt underbar sjal från Ester Elenora.

Något annat som också är hett i höst igen är pälsbolero. De supersköna stretchjeansen med nitar är från Fiveunits och mina cognacsfärgade boots kommer från Yellowknife.

Just bootsen från Yellowknife ser jag extra mycket fram emot att få stövla runt i hela hösten cheeky! De är inte bara grymt snygga utan otroligt sköna dessutom. För mig som är lite kort i rocken är det ju heller aldrig fel att få komma upp sig lite med hjälp av klack… 

Från Dry Lake kommer också paljettvästen, vilken inte bara är snygg till paljettkjolen jag visade tidigare utan även är ruggigt cool till ett par jeans. Mina jeans är från Fiveunits. Elina gillar också paljettvästen men här har hon satt den till en klänning från Dry Lake och mockasiner från Ldir.

Dessa blanka byxor med lite lagom häng och gulddragkedjor kommer också från Fiveunits. Snygga till både festtopp och som här tillsammans med ett enkelt linne från American vintage. Visst är det galet snyggt med det maffiga halsbandet från Lo-Ika till? Alla smycken som jag har på bilderna är för övrigt från Lo-Ika och jag tycker det är så himla roligt hur man kan dressa upp en ganska basic outfit med rätt smycken! 

Här har jag en klänning från Moxxy. Jag bara älskar den djupblå färgen och ringningen i ryggen!

Slutligen satsade jag också på en kostymbyxa från Fiveunits och en underbart skön, stickad tröja med leoprint från Second Female.

Hoppas du gillade att kika in i min begynnande höstgarderob. Idag får dock hösten vänta lite till för nu skiner solen utanför kontorsfönstret och jag tänker packa ihop för dagen. Hoppas att du får en fin sensommarkväll!

Kram Åza


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna