VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hjulfest till förmån för barncancerfonden

I lördags var jag och partikollegan Katarina Brännström på Hjulfest med med Ride of Hope Team Växjö.

Det var ett mycket välarrangerat och trevligt event på alla sätt och aldrig har det väl känts så bra att köpa lotter och vin som när man vet att allt överskott går till cancersjuka barn och deras familjer.

Eftersom Ride of Hope har summerat kvällen så ypperligt kopierar jag den rakt av och lägger en massa bilder från kvällen i bildspelet som startar om du klickar på första bilden eller rubriken i detta inlägg!

Trevlig kväll! Kram Å

”Final och redovisning av insamlade pengar till Barncancerfonden genom oss Ride of Hope Team Växjö 2014 på Elite Stadshotellet Växjö i lördags. Drygt 1,3 Miljoner SEK har vi tillsammans med Er samlat in! Nils Åkesson spexade för oss, Patrik Isaksson sjöng och Charlie var diskjockey på vår avslutande HJULFEST där vi tillsammmans med er festdeltagare samlade in ännu mer pengar till Barncancerfonden. Vi har tränat hårt inför vår cykling i England och vi har kämpat med att samla in pengar på olika sätt. Men allt detta hade inte varit möjligt utan alla företag som sponsrat oss med stora belopp och alla gåvor vi fått och inte minst genom insamlingsbössorna. Tillsammans gör vi skillnad för cancersjuka barn. Tillsammmans med Er gjorde vi detta möjligt! Nu är vårt projekt slut i Ride of Hope Team Växjö 2014 men insamlingen till Barncancerfonden slutar inte! Den måste fortsätta för att kunna göra skillnad för barnen. Så tillsammans fortsätter vi tillsammans med Er att då och då skänka en slant, en slant som gör skillnad.

Vi som cyklat i 8 dagar hade en fantastisk upplevelse som är svår att sätta ord på, det måste upplevas. Bitvis var det jobbigt också såklart men Cancersjuka barn får leva med sin sjukdom, de kan inte välja. Och ibland överlever de tyvärr inte sin sjukdom. 

Ta hand om er alla!!!
Hälsningar från oss 30 deltagare i Ride of Hope Team Växjö 2014. För barnen!”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna