VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ibland är jag bara så värdelös!

Detta är bara så pinsamt. Jag insåg nämligen bara härom dagen att jag förmodligen var den enda människan, söder om Lappland, som ännu inte bytt till sommardäck!
 
Extra pinsamt i o m att jag sitter med i Miljö- och hälsoskyddsnämnden och vet hur mycket bättre det är för vår miljö att köra med sommardäck istället för vinterdäck! Dock är det en liten tröst att jag inte kört med dubbdäck eftersom det dels hade varit olagligt och dels är en riktig miljöbov eftersom det sliter upp så mycket mer partiklar..
 
Nåväl, jag ringde runt till några ställen för att ta in priser på både däckbyte och förvaring och valet föll slutligen på Norremarks Bil & Däckservice som erbjöd hela paketet för endast 400 kr per säsong!
 
Sagt och gjort, efter jobbet igår svängde jag förbi och bytet gick på ett kick! 
 

 
Men jag får erkänna att jag sannerligen fick stå med skämsstruten på för att jag minst sagt var ute i sista minuten (som ju egentligen passerat för länge sedan)..
 

 
Nu rullar Pärlan på fint igen och mitt samvete är i lika fin balans som mina nybalanserade sommardäck!
 
På tal om min bil och att ha huvudet under armen sprang jag runt som en furie hemma i morse när jag inte hittade nyckeln till Pärlan.. Efter att ha letat upp extranyckeln och satt mig tillrätta bakom ratten hittade jag den dock….
 

 
Ha en bra dag!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna