VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I Love Europe!

Kommer du ihåg Christer Sjögrens gamla dänga I love Europe? Det gör jag… Även om just den låten kanske för mig förknippas med ett personligt trauma eftersom jag inte är något större fan av Christer (förlåt) och ännu mindre tyckte att den låten skulle representera Sverige i ESC, eftesom jag är ett notoriskt schlagerfan…
 
Däremot har titeln etsat sig fast. För jag tycker nämligen att det är superhäftigt att vi är en viktig pusselbit i Europa och jag älskar verkligen känslan av ett öppet Europa. Dock är det väldigt viktigt för mig att det bedrivs en politik i Europa som jag kan skriva under på och känna mig trygg med.
 
Just därför tycker jag det är lika viktigt att rösta i valet till EP (Europaparlamentet) som i valet till vårt lands riksdag, kommun och landsting. Vi är en del av Europa och kommer så förbli! Så gör därför din medborgerliga plikt och rösta för ett Europa som du vill leva och bo i! (Or forever hold your piece..)
 
Jag gjorde mitt val igår eftersom det går utmärkt att förtidsrösta, vilket passade mig som handen i handsken eftersom jag kommer vara engagerad utanför valllokalen på Lillestadskolan under valdagen den 25 maj. Men självklart har jag redan nu gjort allt som står i min makt för att engagera fler väljare….
 

 
Kom igen nu! Gör din röst hörd och kolla in den korta filmen HÄR så förstår du förhoppningsvis varför jag väljer att lägga min röst på Nya Moderaterna!
13.30 idag kan du även lyssnta till Fredrik när han berättar varför han tycker att du ska rösta i EP-valet.
 

 
I Love Europe! heart


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna