VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PREMIÄR – Cirkus Scott!

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Igår var det då äntligen dags för Cirkus Scotts Europapremiär av Cirkus Scott och Piraterna!
 

 
Innan föreställningen var vi ett förväntansfullt litet sällskap med mammor och barn som träffades på Stars´n Stripes för att börja med att bygga upp kroppen med varsin saftig burgare! Frågan är väl bara vilka som var mest förväntansfulla, barnen eller mammorna blush
 

 
Oavsett så lade sig tyssssstnaden över vårt bord när jag läste upp den spännande storyn om varför Cirkusdirektören Robert Bronett och hans trogna följeslagare Tony under två spännande timmar skulle kämpa mot sanden i timglaset för hinna före Kapten Blåskägg till skatten!
 

 

Så drog då äntligen Cirkusen igång och här kommer ett axplock av vad vi bjöds på under kvällen!

 


 
I pausen blev det självklart sockervadd till de barn som ville och i cirkusparken erbjöds allt ifrån jongleringsskola till ansiktsmålning, ponnyridning, dödshjul m.m. Söta Smilla föredrog dock karusellen! 
 

 
Så var det dags för andra akten, vilken inleddes med ett fantastiskt akrobat nummer..
 

 
Följt av en av mina personliga favoriter.. ”hästpsykologen” Guillaume Assaire Becar!
 

 
En annan riktig ”höjdare” var Angelica med sina flygande Papegojor! Jag kan lova dig att det var mäktigt när de spände ut sina stora vingar och flög runt ovanför våra huvuden i cirkustältet!
 

 
Som sig bör när det är premiär händer det alltid något lite oförutsett. Två av Angelicas vackra papegojor beslutade sig nämligen för att stanna kvar cirkustältet och titta klart på föreställningen. De parkerade sig helt sonika på första parkett och där blev de kvar tills showen var slut. Dock kan jag ju inte säga mer än att jag förstår dem. Vem hade velat lämna en sådan fantastisk show?! När showen var över flög de snällt tillbaka till matte och jag gissar att de hade mycket att berätta för sina Papegojpolare som fått vänta bakom kulisserna. Tala om att snacka goja med polarna cheeky..
 

 
Sist men definitivt inte minst var det dags för Fratelli Torres och deras dubbla dödshjul! Det var i samband med det vi ombads om största möjliga tysssstnad och det var nog inte bara jag som satt med pytteskinn på armarna och andan i halsgropen när bröderna sprang med förbundna ögon 12 meter upp i luften!!!
 

 
Det var en trött men lycklig Familjen Brennander som slutligen tackade för sig när manegen åter låg öde…
 

 
Stort tack Robert och Cirkus Scott för en oförglömlig kväll och stort tack även till bästa fotografen och goda vännen Linda Himsel som tagit alla fina bilder från båda kvällarna vi har haft förmånen att få gästa världens bästa Cirkus Scott!
 

 
Pssst. Det här var ju bara början. Ytterligare fem föreställningar (en ikväll och två på både lördag och söndag) återstår i Växjö innan Cirkus Scott drar vidare till Värnamo, Göteborg, Skövde, Karlstad, Örebro, Falun, gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Södertälje, Stockholm, Linköping, Hässleholm, Malmö och Helsingborg. Snart i en stad nära dig med andra ord!smiley
 

 
Pssst.. igen massor av fler bilder i bildspelet som startar om du klickar på första bilden eller rubriken…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna