VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken loppig skitdag!!!

, ,

Fy fasen vilken jäkla skitdag jag hade igår…
 
Den började med att jag vaknade med FEBER! Vad fasen kom den ifrån liksom? Om jag lägger ihop ett och ett så kanske jag måste konstatera att för lite sömn de senaste dygnen spelar en viss roll.. Men då syftar jag inte bara på min påsk i Sälen utan att bristen på sömn även höll i sig när jag kom hem..
 
Orsaken till den fortsatta sömnbristen stavas R Å T T A N! Det lilla monstret har nämligen kliat sig så ofantligt mycket två nätter i rad så att det dunkat ända upp till övervåningen när hon dragit igång flera ggr per timma!
 
När jag feberyrig skulle släppa ut henne igår möttes jag av denna synen… 
 

 
Stackars lilla fispruttan som inte bara kliat sönder sig på kroppen utan även i ansiktet!
 

 
Det blev helt sonika till att boka en akuttid på djursjukhuset!
 
I väntrummet kände sig Råttan väldigt utstirrad men till skillnad från andra patienter hade hon det goda uppförandet att inte klia sig offentligt utan bara stirra tillbaka.. Trots igenmulade ögon och rivsår i hela fejjan kunde hon trots allt stoltsera med den snyggaste outfiten av alla i väntrummet! Koppel och halsband är nämligen från min vän Tanjas Dogartist och det allra finaste som Råttan har i sin garderob!
 

 
När vi slutligen fick komma in till veterinären var hon inte stor på jorden det lilla krypet..
 

 
Men något kryp som var ännu mindre var det som veterinären hittade i pälsen på mitt lilla hjärta!!!
 
Råttan hade nämligen inte bara fått godis i sitt påskÄGG utan även FÅGELLOPPOR!!
 
Uääääää, kan du tänka dig så otäckt? Stackars lilla stumpan! Inte konstigt att det hade kliat! Hon hade dessutom lyckats dra på sig en ögoninflammation utan dess like, så det blev en massa medicamente utskrivet från veterinären! Ett par tusen fattigare och med ett mycket moloket loppbo begav vi oss hemåt för att sanera hela huset, vilket kändes helt perfekt med tanke på min feberheta kropp!
 

 
Tack och lov ställde Tim upp på alla tänkbara sätt så tillsammans ägnade vi hela kvällen åt att torka, dammsuga, torka igen och ytdesinficera vår lya från golv till tak! Jag måste säga att jag tycker det är tappert av en 12 åring att ställa upp på det utan minsta lilla knorr! Tack för hjälpen mitt stora Hjärta!
 
Råttan bidrog däremot inte särskilt mycket utan höll sig mest i bakgrunden iklädd något mycket mindre chict än leopardhalsband, nämligen en riktig dumstrut.. 
 

 
Vilken jäkla skitdag! Det enda positiva som kom ut utav gårdagen var följande:
1. Jag fick hela huset vårstädat  
2. De förbenade Fågellopporna förökar sig inte på annat än fåglar
3. Fågelloppor gillar inte människor
4. Det kunde varit värre
5. Jag fick något fint i brevlådan
 
 

 
Nåväl, det krävs mer än några fågelloppor och lite feber för att världen ska gå under! Fick mycket passande denna coola skylten från Mellow Design, så nu är det bara att kavla upp ärmarna igen och slänga i den sista maskinen med lopptvätt innan jag drar vidare till kvällens sammanträde!
 

 
 
Lopp Lopp! //Åza
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna