VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Höjden av lycka!!

I lördags var jag ute i Broaskog och red Islandshäst och jag måste villigt erkänna att det var längesedan jag upplevde sådan fullständig harmoni i hela kroppen! Solen gassade från klarblå himmel och fåglarna kvittrade medan jag, Annika och Suzanne insöp varje sekund av vår stund tillsammans med hästarna och kände oss som ett med naturen. Jag vågar påstå att det inte finns något på denna jord som slår den känsla jag hade under mina timmar ute i Broaskog och jag tror t o m Råttan håller med mig, i a f  tills hon fick bannor av matte..

Bilden ovan lade Råttan ut på FB och min vän Terece frågade vad hon hade hittat på för bus, om det var en karl hon hade träffat.. Jag svarade i hennes ställe att det var näst intill detsamma. Hon hade nämligen busat med en minigris….wink

Sedan slutet på 80-talet bedriver Broaskogs Islandshästar avels, försäljningsverksamhet, inridning och utbildning och jag kan lova dig att de hästar jag hade förmånen att träffa inte går av för hackor! Denne stilige herre var den som bar mig över stock och sten! Längtar redan efter honom!

Utöver hästverksamheten bedriver Annika även gårdsbutik, café och idéverkstad! Man kan ju undra hur många timmar den människan har på dygnet wink. Gårdsbutiken och caféet öppnar helgen före påsk (12-13 april) och Annika enligt hörsägen serveras det grymma, hembakta läckerheter..

Idéverkstan erbjuder pyssel och hantverk i alla möjliga former för den som är intresserad av att boka in några timmar tillsammans med Annika. Bara att få vistas i den miljön som erbjuds i idéverkstan får kreativiteten att börja pulsera i ådrorna!

Är du sugen på att göra något riktigt välgörande för själen tycker jag absolut att du ska ta dig en tur ut till Broaskog när de slår upp dörrarna innan påsk! Du kommer inte ångra dig, det kan jag garantera!

Stort tack för en helt fantastisk dag Annika och bästa redovisningskonsulten Suzanne! Som vi flera gånger konstaterade när vi galopperade fram som fartblinda tonårstjejer i skogen – inte illa för att vara tre 40 + tanter surprise..

Efter den intensiva dagen tillbringades kvällen i hemmets lugna vrå och självklart släcktes alla lampor 20.30 för Earth hour och faktiskt tändes de aldrig igen för efter att ha tittat på en konsert med Sade live var mina ögonlock tunga som betong och jag kröp till kojs med en öm kropp och med ett leende på läpparna.

Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna