VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är bara utsidan som förändras..

God kväll fina du!
Hoppas du har haft en härlig helg! Själv har jag njutit i kubik av det vackra vädret och goda vänner! Har för en gångs skull tagit det extremt lugnt. Bara myst omkring här hemma med Råttan, tagit långa promenader och vilat massor men även partajat lite grann. Den kombon har gjort gott för själen och var precis vad jag behövde!

Igår kväll var det dags för reunionparty tillsammans med ”gamla” vänner från högstadietiden på Hagaskolan i Alvesta. Sedan Facebook kom in i livet har man ju ganska bra koll på sina ”partners in crime från förr” men det är ju ändå en helt annan grej att träffas på riktigt!

Eftersom jag inte ville lämna Råttan för tidigt så anslöt jag till Bishops Arms (http://www.bishopsarms.com/Vaxjo/Presentation) ganska sent och då var stämningen på topp! Så härligt det var att träffa er ALLA igen! Vi diskuterade allt ifrån puberteten till krossade hjärtan och första häxblandningen. Det som slog mig var att vi alla var precis som förr, kanske lite skrynkligare men ändå lika på något sätt och jag är övertygad om att det inte var sista gången vi sågs på detta sätt. Men man blir ju mörkrädd när man konstaterar att det snart är 30 år sedan jag träffade några av skolkompisarna! Men det väljer vi att inte fokusera på ;-).

Jag blev dessutom utsatt för en riktig blåsning! Malins man Peder (Ray). Peder är nämligen illusionist/trollkarl och plötsligt var mitt Marc Jacobs armband försvunnet! Jag var verkligen helt övertygad om att jag tappat det och efter att ha krupit omkring under borden och förbannat mig själv för min slarvighet såg jag något glimma till i ögonvrån. Peder hade lyckats ”klä av mig” armbandet och alla skrattade gott åt hans spratt.

När Peder ändå var igång körde han ytterligare några trick och jag är fortfarande förbluffad över hur han får till det. Tyvärr var det omöjligt att få honom att avslöja några trick bara men om du är sugen på att se honom in action kommer han uppträda på High Chaparral hela sommaren och jag hoppas givetvis på en VIP inbjudan! Då ska jag var vara betydligt mer uppmärksam än jag var igår ;-)..

Kvällen avslutad jag och vännen Tommy ”Dasken” med ett glas vin på Kafé de Luxe och en delad pizza på Alibaba (hahaha Dasken, det trodde du inte jag skulle erkänna)!

Tack kära vänner! Är så glad och tacksam över att jag fick hänga med er alla igår kväll! Ser redan fram emot nästa gång!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna