VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gårdagens fix inför kvällens premiär!

Igår var jag och kollegan inbjudna till smygpremiär för nya Premiumklubben Adelgatan i Malmö (https://www.facebook.com/adelgatan?fref=ts)! Tyvärr hade inte Sofia möjlighet att åka så kvällen innan bestämde jag mig för att ta med min vän Malin. Som tur är så är Malin lika spontan som jag är så hon behövde bara fundera i 5 sekunder för att tacka ja! Underbara, härliga Malin, vilken kväll/natt det blev…

Just med tanke på hur låååång natten blev var det en himla tur att jag fått hjälp med både hår och makeup!

När jag kom till kontoret igår morse hade nämligen mitt egenhändigt nylockade hår blivit väldigt rakt av den regniga promenaden från bilen. Därför var det igår extra bra att Salong Wo-Men (http://www.wo-men.se/) finns bara 20 meter från mitt kontor! Jag lyckades få en paniktid på eftermiddagen och Sara fixade till helt fantastiska lockar på bara en kvart!

Allt fixerades med MASSOR av spray och jag fick lova vara extra rädd om håret när jag skulle ta mig till tåget.


Min Johnny Was scarf funkade lika bra på huvudet som runt halsen. Kände mig lite som en beduinkvinna men vad gör man inte för att vara fin..;-)

När vi kom till Malmö hade jag ordnat en överraskning till Malin. Jag hade nämligen bokat makeup för oss båda på KRÄM Hudvårdsstudio (http://kram-hudvardsstudio.se/) och det var verkligen helt fantastiskt att bli sminkad av superproffset Terese!

Terece använde lila ögonskugga på Malin! Otroligt läckert till hennes grönmelerade ögon. Hon blev så fin!

Dessa färger använde Terece på mig och även jag blev otroligt nöjd med resultatet!

Innan vi lämnade Terese och Sofia på KRÄM fick vi dessutom varsin goodiebag!! Den innehöll en helt fantastisk, väldoftande kropps/hårolja och ett läppbalsam från Guinot!

Stort tack underbara Terese och Sofia på KRÄM!

Jag hade bokat rum till oss på Rica (https://www.rica.se/vara-hotell/malmo/rica-hotel-malmo/?lcn=sv) som ligger på Stortorget så det var bara ett stenkast från KRÄM.

Det är så himla mysigt och jag känner mig alltid så välkommen där! Vi klädde om lite snabbt och när vi var klara mötte min andra gäst upp oss i receptionen. Men mer om det i nästa inlägg för nu är jag utsvulten och med tanke på att det är lite dagen efter så tror jag att jag ska unna mig en fläskig hamburgermeny..

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna