VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Five Units är True Me!

Jag har verkligen på kort tid utvecklat ett behov av att kontinuerligt kolla in nyheter hos TrueMe (http://www.trueme.se/). Förstår bara inte varför jag inte har upptäckt denna fantastiska Pärla tidigare! Även om de inte varit igång på Grand Samarkand längre än sedan i augusti förra året så känns det som jag alltid har handlat där och att träffa och bli stylad av personalen med Karin i spetsen är en upplevelse utöver det vanliga – varje gång. Just därför och för att de har så otroligt mycket snyggt gör att jag omöjligt kan hålla mig borta!

Senast jag tittade förbi visade Karin mig ett jeansmärke som jag inte testat tidigare och det var kärlek vid första ögonkastet! Märket heter FiveUnits och jag är helt övertygad om att det är ett jeansmärke som är här för att stanna. Bortsett från att de är helt galet sköna så är de dessutom mycket prisvärda!

Jag föll framförallt för två av modellerna, vilka fick följa med mig hem på studs!

Kolla in dessa godingar! Lika sköna som ett par leggings men galet mycket coolare med nitar runt framfickorna! Modellen heter Penelope i Slim Fit!


På bilden har jag en topp från Love Forever på mig. Den finns i både vitt och rosa!

Den andra modellen jag föll för heter Jolie och är i Comfort Fit med precis lagom mycket ”häng” framtill. Även dessa är grymt sköna!


På denna bilden har jag på mig en underbar tunika/topp från Jascha Stockholm. Så fräscht med cerise till vita byxor!

Med denna tuffa tröjan från MET blir looken helt annorlunda!

Är också galet sugen på denna jackan från meinLiebling och har bett Karin lägga undan den åt mig medan jag konsulterar min plånbok… Är i desperat behov av en snygg vårjacka så denna ligger väldigt bra till. Visst är den grymt snygg till de vita brallorna från FiveUnits!?

Kolla in mer snyggt på Facebooksidan https://www.facebook.com/truemesweden?fref=ts och låt dig inspireras av Elinas skönhetsblogg (http://elinalinnea.for.me/) med massor av klädtips från TrueMe!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna