VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kärleksmöte och frukost värdig en Drottning..

, , ,

God kväll! Jag har just klarat av dagens andra skogsrunda med Råttan, fixat middag till mig och Hjärtat och var (fram tills nu) mäkta stolt över att inte ha stoppat i mig något onyttigt sedan i söndags… Men eftersom jag har en mycket fiffig son som konstaterade att han ju ska till sin pappa imorgon och därför inte kommer träffa mig på flera dagar tyckte jag att det var mer än ok att han hämtade chokladen som låg och skrek på oss i kylskåpet… Nå väl, lite Kinder choklad  har väl aldrig någon dött utav.. 
 

 
På tal om Kinder choklad så känner jag en till som är barnsligt förtjust i det.. Min Småstadsdrottningskollega Michela som var på blixtvisit i Växjö idag!
 

 
Michela var lika sprudlande glad, mysig och full av överraskningar som hon brukar. Skratt blandades med allvar och jag var jättenyfiken på att höra allt om hennes och Jessicas nyöppnade butik The Little Showroom, som jag planerar besöka inom kort.
 

 
När frukosten var uppäten  hann vi även med ett besök på Tillis ,som var så gulliga att de öppnade butiken bara för oss morgonpigga, innan Michelas tåg gick tillbaka mot hennes småstad, Borås. 
 
Ett annat härligt men något mer kärleksladdat möte har ägt rum i skogen.. Detta var dock mellan Råttan och hennes älskade Hjalmar! Lyckan över att ses igen var total men jag är fortfarande lite undrande över om Turturduvorna glädje kanske ändå var störst över godiset som Hjalmar och Åkes matte Marlena hade att erbjuda…
 

 
Trevlig kväll!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna