VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slutstation – QX Gaygalan på Cirkus

, ,

Vilket party vi hamnade på i måndags! Måste erkänna att det alltid varit lite av en dröm att få gå på QX Gaygala! När vi anlände var galan i full gång men vi hann ändå se en del av det härliga spektaklet och när det var över vällde det ut en massa härliga, färgstarka och sprudlande människor för att fortsätta efterfesten inne på Cirkus!
 
Det var både kända och okända ansikten och gemensamt för alla var att man var där för att ha riktigt roligt tillsammans! Å Herregud så roligt Mia, Linda, Johanna och jag hade det! Låter dig ta del av några bilder därifrån så förstår du säkert. En bild säger ju mer än tusen ord ;-). Enjoy!
 
Självklart var Primadonnornas Primadonna på plats! Christer Lindarw är så galet snygg och jag kände mig helt rätt med midjeband på min klänning också!
 
;
 
Detta underbara sällskapet gick verkligen All in och jag med dem cheeky.
 
 
Superhunken och vännen Magnus Norgren var självklart på galan. Så länge sedan vi sågs så det var supermysigt att få hålla om honom lite! 
 
Bilden med mig och Johanna har jag snott från Magnus FB..

 
Flera fina damer! Kolla in klackarna! De kräver både övning och färdighet!
 

 
Johanna hittade också nya kompisar. Just denna kompisen var det nog många som gärna hade vilat huvudet emot en stjärnklar natt!
 

 
Ohhhh what a night!!!
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna