VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pit stop 1 – Årets Rum på Grand Hôtel

, ,

Då fortsätter vi då..
 
Det var många som hade tagit sig till Grand Hôtel för att gästa designgalan Årets Rum. I vanlig ordning gick kamerorna heta på röda mattan och som vanligt förbannar jag att jag inte heter typ Anna Andersson eller något annat lättstavat när man ska tala om att det är Åsa med Z och två N i början av Brennander.. Vid det här laget har jag sett ganska många varianter av mitt namn..
 

Superbloggerskan och Småstadsdrottningskollegan Johanna Toftby och vår fina vän Linda Clarenbring. Bilden har jag ärligt stulit från Johannas blogg, som du hittar HÄR
 
Vi bjöds på en fantastiskt god buffé och dryck därtill innan själva galan drog igång.
 

 
Torsten Flinck inledde kvällen men tyvärr var det grymt svårt att höra vad han kåserade om. Ifall det berodde på hans lite speciella stämma eller ljudet låter jag vara osagt. Därefter tog kvällens konfrencier, Pontus Gårdinger vid och det var ju såklart lite extra roligt eftersom Pontus var VD för produktionsbolaget som producerade Småstadsdrottningar!
 

 
Den stora behållningen med Årets Rum var dock att träffa en massa vänner. Mest gamla men även några nya! Här kommer en bildkavalkad från Grand innan vi drog vidare till Pit stop 2! QX Gaygalan på Circus. Hur vi hamnade där kommer i nästa inlägg tillsammans med en massa heeeelt galna bilder!
 

 
Världens finaste Bästis,Mia som jag älskar mer än en syster. Återigen konstaterade vi att vin är tjockare än blod..
 

 
Linda och jag lät oss väl smaka av den goda maten!
 

 
Även Tiina Magnusson hade tagit sig från Västerås till galan. Underbara Tiina som kämpat så hårt mot sin cancer och nu äntligen är färdig med alla behandlingar! Så snygg i sin nya frisyr och alltid med ett leende på läpparna! Beundrar denna fantastiska kvinna så!
Dock var det näst intill omöjligt att få till snygga bilder i det märkliga ljuset i Vinterträdgården men jag bjuder på det wink.
 

 
Träffade även supermysiga Sarah Tjulander (som också går modevisningar för Love Forever) och hennes härliga kompis Daniel Paris som jag träffat en gång tidigare, på efterfesten för Blog Awards. Är så imponerade av dessa driftiga och duktiga ungdomar (japp man är tant när man börjar använda uttrycket ungdomar..). Sarah som varit toppbloggerska på Veckorevyn har i dagarna börjat blogga i eget namn. Du hittar hennes blogg HÄR.  Daniel bloggar på Finest och hans blogginlägg från kvällen hittar du HÄR.
 

Xlnt Marc hängde med oss en stund innan det var dags att dra vidare till QX Gaygalan. Så cool så att jag höll på att dö och sååå lååång. Marc förklarade vår längdskillnaden med att han hade klack på skorna… 
 

 
Kanske skulle ta och beställa hem ett sån´t här? Xlnt Åza… Njae.. eller kanske inte.. Tror nog att Marc bär upp det mycket bättre än vad jag skulle göra!
 

 
Även söta Madelene Falk från senaste Ensam Mamma Söker var på galan, även hon en bekantskap från Blog Awards i höstas. Madelene är ju för övrigt inte så ensam längre..
 

 
Så var det dags att bege sig vidare ut i nattvimlet och nya äventyr… Mer om det i nästa inlägg..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna