VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vardagslyx med matkasse!

, , ,

God morgon! Ny vecka, nya möjligheter brukar man ju säga! Huuu vad jag i vanliga fall avskyr det uttrycket på på måndagar. MEN idag är det en alldeles speciell måndag för just nu håller jag på att packa för en snabbvisit i huvudstaden. Jobbar därför förmiddagen hemifrån och eftermiddagen från tåget. Ska på stor Gala på Grand Hôtel ikväll så följ mig gärna på Instagram om du vill ha lite förhandsinfo..
 
De veckor jag har Tim unnar jag mig emellanåt en matkasse från Familyfood och förra veckan var en sådan med mycket kvällsaktiviteter både för mig och Tim, därför passade det extra bra att beställa en matkasse så att jag åtminstone slapp omaket med att fundera ut vad jag skulle bjuda min hockeykille på. Några av de grejer som är så bra med Familyfood är att man kan välja om man vill ha matkasse för 2 eller 4 personer, kassen innehåller bara produkter av väldigt hög kvalitet (mycket av det är dessutom ekologiskt och närproducerat), man behöver inte prenumerera på kassen 52 v per år och recepten är dessutom vansinnigt goda!
 
2-personerskassen innehåller mat för 4 middagar och eftersom även Tim uppskattar god och vällagad mat tycker han det är (nästan) lika spännande som jag att kolla in recepten och testa nya smaker!
 
På måndagen åt vi färsk fisk, tisdagen erbjöd en lyxomelett, onsdagen kyckling och på torsdagen åt vi köttgryta. Tims hade svårt att välja en favorit för han tyckte att både kycklingen och köttgrytan var lika goda! Min favorit var nog trots allt fiskgrytan. Vi var dock rörande överens om att det snart blir en matkasse från Familyfood igen för det är verkligen vardagslyx att ha en fullproppad matkasse som står och väntar utanför dörren när man kommer hem från jobbet!
 

Ps. Kassen var skittung men vad gör man inte för konsten wink


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna