VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag är minsann lite sne på några av mina "modellkollegor" på Formex…

, ,

Sådär ja! Då var naglarna filade och lackade, benen rakade, fötterna filade och insmorda samt kroppen duschad och marinerad i div härligheter. Även håret har fått sig en ordentlig boost genom en ordentlig keratinbehandling!
 
 
Allt detta för att kunna göra kläderna från Love Forever så mycket rättvisa som möjligt på morgondagens modevisning på Formex (Stockholmsmässan)! Men jag gör det så gärna för det är galet kul och jag är ödmjukt tacksam över att få visa upp alla fina plagg som kommer i butik i höst!
 
Vi som ska gå modeller är Johanna Toftby, Magdalena Graaf, Sarah Tjulander, My Martens, Annika Duckmark, Christina Melin, Ankie Bagger och Tanja Fylking. Just de sistnämnda är jag lite sne på…. Jag hade ju nämligen tänkt vara brunast av alla modellerna (måste ju kompensera på ngt sätt att jag är kortast) och eftersom jag kom hem från Thailand för mindre än en vecka sedan trodde jag nog att jag skulle lyckas. Men icke sa Nicke! Då ser jag på Facebook hur de varit på spraytan idag!!! Min lycka var med andra ord kortvarig!
 
Men egentligen är jag ju ganska glad ändå! Jag kommer ju få träffa en massa härliga tjejer imorgon. DET i kombination med allt vackert jag kommer få sneak peaka på är värt mycket mer än att ha den djupaste brännan!
 
Har du vägarna förbi går modevisningen av stapeln kl. 14.00 i monter A:27:10! Varmt välkommen!
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna