VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skruva upp volymen och kolla in vår personliga julhälsning!!!

Herregud vilken dag det har varit! Sitter fortfarande kvar på kontoret trots att jag väntar middagsgäst om 1.5 timme och fortfarande inte klurat ut vad jag ska bjuda på eller handlat… Men roliga saker har man väl alltid tid för?..
 
Som tidigare idag… Svägerskan/kollegan och jag skulle ”bara fixa en liten present på stan”. Vi skulle ”bara vara borta max en halvtimme”..
Jag borde känt oss bättre och sagt STOPP redan där…2 timmar senare och med många nya kassar och betydligt fattigare var vi åter på kontoret, så jag antar att det är därför jag fortfarande sitter kvar här. Svägerskan gav sig dock iväg för en bra stund sedan… ;-).
 
Även om det mesta (bl a 4 par skor) vi handlade var till oss själva blev det faktiskt ytterligare några julklappsinköp. Därför kan jag inte avslöja VAD vi handlade men VAR vi handlade går alldeles utmärkt! Det tog oss i alla fall 2 timmar att ta oss från Gallerix, vidare till Nilson Shoes, där svägerskan bara skulle visa mig ett par snygga skor som HON hittat. Det besöket slutade med att JAG köpte DE skorna + ett annat par och svägerskan köpte två andra par… Slutligen hamnade vi hos Maria i vår favoritinredningsbutik Bohaget! Där löste vi de sista julklapparna och fattiga men nöjda begav vi oss åter till kontoret.

 
För att ytrerligare ”spä på” att vi förmodligen inte är riktigt som vi ska varken jag eller Sofia bjuder vi HÄR på en julhälsning från vårt kontor och med den önskar vi dig en Fröjdefull Jul! Glöm inte skruva upp volymen ordentligt cheeky. Enjoy!!!
 
Nu är det dags att skynda vidare! Önskar dig en riktigt trevlig kväll!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna