VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trendspaning med glitter, glamour och Sofis mode!

, , , , , , , , , , , , , , ,

Som du säkert vet klappar mitt hjärta för småstaden och därför är det extra härligt det är när det inte bara är i Stockholm det händer något som är lite extra!
 

Fina Jennie som driver Langes hade bjudit in till glitter och glamourfest i torsdags! 
 
I torsdags var jag inbjuden till trendspaning, modevisning, provsmakning m.m på Langes i Virestad. För andra året i rad fanns även Sofis mode på plats för att rapportera om kommande trender.
 

Mats från Gouaroije bjöd på massor av läckerheter!
 

 
Det bjöds på bubbel och lyxiga snittar från Gouaroije. Alla kunder erbjöds rabatt på hela sortimentet och innan kvällen var slut fick vi varsin lyxig goodiebag fullsmockad med erbjudanden och trevliga saker!
 

 
Om du bor i krokarna och inte har varit förbi Langes i Virestad så tycker jag att det är väl värt ett besök! Själv fyndade jag två par jeans från Circle of Trust och flera topar från Rosemunde. 
 

 
Utöver märkerskläder till kanonpriser, fantastisk service och en personlig, välsorterad butik är det dessutom så himla coolt att Jennie, som driver Langes, är tredje generationen Lange som driver butiken. Så här beskrivs sagan om Langes på hemsidan:
 
…1951 då Kerstin gifte sig med Lennart och som bröllopspresent fick de 400:-.
Bröllopsresan gick till Borås där Kestin köpte flanellskjortor för hela slanten. På hemresan så började hon undra vad hon hade gjort, men Lennart lugnade henne och sa att det var dans i Hynnenäs på kvällen. Där lyckades de sälja alla skjortor och det gav mersmak… Och på den vägen är det.
Om man frågar Rolf Lange i Virestad hur länge han varit klädhandlare så blir svaret att det har han varit så länge han kan minnas. Han var 16 år när han ställde sig bakom disken i familjens butik. Han följde i sina föräldrars fotspår och driver idag en av södra Sveriges största märkesbutiker. Fokus i butiken ligger på kläder för kvinna och man i alla storlekar.
Langes är ett familjeföretag än idag med tre generationer som arbetar i butiken. Vilken annan butik slår det?
 

Tre generastioner Lange!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna