VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pimpad Råtta OCH Matte…

, , , , , , , ,

Det har varit en intensiv vecka med många roliga händelser så jag inser att jag ligger lite efter i mitt bloggande. Ändå känner jag att jag måste gå händelserna lite i förväg för jag är så himla nöjd med gårdagens klärdinköp på Langes i Virestad och Inez nya bling bling från Dog Artist att jag bara måste lägga ut några bilder..
 
Igår fick jag nämligen ett efterlängtat paket levererat. Jag har nämligen beställt nytt halsband och koppel till Råttan från Dog Artist. Dock kändes det väl tveksamt om hon verkligen hade förtjänat några presenter med tanke på hur hon betedde sig i går morse…

 
Jag kan lova att jag blev mer än nöjd när jag öppnade paketet som Tanja på skickat! Såååå coola grejer och jag var grymt spänd på hur de skulle passa mitt lilla Monster..
 

 
Bilder på Råttan i full mundering kommer i bildspelet! Halsband och koppel (t o m med ”inbyggd bajspåshållare, så smart) heter Lucky Leopard och du hittar det på hemsidan där det också går bra att beställa så mycket mer snygga grejer!
 
Igår kväll var ju dessutom jag och delar av tjejligan på ett jättehärligt kundevent på Langes i Virestad. Mer om det kommer i ett senare inlägg men jag kan inte låta bli att visa bilder på lite av det jag shoppade igår. Jeansen är från Circle of Trust och tröjan i ull 10% och angora 10% är från Rosemunde. Tyvärr syns inte ”revären” på jeansen så väl på bilden men de är riktigt coola till vintage tvätten!
 

 
Kolla in bildspelet!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna