VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fransk Bulldog till salu!!!

, , ,

Fyyyyy fasen! Idag är Råttan billig kan jag lova.. Det är nog så illa att jag t o m skulle kunna betala någon för att befria mig från odjuret.. Att en hund kan missköta sig så till den milda grad på bara en timma är näst intill en bedrift!
 
Ok, vi börjar med att alarmet ringde, jag (inte direkt) studsade ur sängen och i joggingskorna för att hinna med en runda i skogen innan jobbet. Under rundan ”försvann” Råttan några minuter och jag fick vissla på henne ganska många gånger innan hon sprang ifatt mig igen. Det var hennes första tabbe..
 
När vi kom hem hade hon vääääldigt svårt att stå still (tabbe nr 2) när jag skulle torka tassar m.m. och jag tyckte att jag kände en lite märklig lukt men eftersom det började bli ont om tid ignorerade jag det.. Turligt nog hann jag dock avbryta hennes dödsrullningar (tabbe nr 3) på den dyra, limegröna ryamattan i vardagsrummet.
 
När jag precis kommit ur duschen hör jag ett illskrik från Tim som just vaknat av att Råttan överfallit honom i sängen (tabbe nr 4)! Eftersom Inez inte får vara i våra sovrum (tabbe nr 5) överhuvudtaget sjasade jag förargat ner henne igen. Då vrålade Tim igen ”hon luktar ju jätteilla, känn här”! Jag luktade på hans hand och den verkligen stank! Det lilla monstret hade förmodligen hittat något jättemysigt att rulla sig i (tabbe nr 6) de minuter hon var borta i skogen!!!  Jag kallade på henne och fyyyyy fasen vad hon stank!! Det var bara att kasta in henne i duschen och tro det eller ej men där skötte hon sig bra..
 
Men nämn den lycka som varar… Efter en ganska hårdhänt dusch var Råttans liv på topp igen och hon snodde Tims strumpor (tabbe nr 7), min mössa (tabbe nr 8), Tims vantar (tabbe nr 9). När hon inte hittade mer av våra grejer att busa med gav hon sig dessutom på sitt sprillans nya blinkhalsband, vilket jag senare hittade sönderbitet (tabbe nr 10) på golvet! Det var där och då det brast för mig…
 
För att summera morgontimmen med Inez 10 tabbar kan jag nämna att hon INTE är med på kontoret idag. Hon kommer få vara ensam hemma i 5 timmar UTAN radion på och hon kommer inte få ligga och mysa i mitt knä på lääääänge!
 
Tim tyckte det var jättefestligt att någon annan än han fick skäll och han upplyste mig glatt om hur kul jag såg ut när jag iklädd bara bh och trosor rusade efter Inez och kallade henne både det ena och det andra… Han tillade också även han blev lite rädd för mig och att han var glad att jag aldrig har kallat honom ”Ditt j-a as”. Då skämdes jag nästan lika mycket som Råttan, vilken förmodligen fortfarande sitter paralyserad av skräck under köksbordet! Fy på både mig och henne…
 
Ha en bra dag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna