VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det var lite spännande och jäkligt skönt med en okänd karl hemma i soffan…

,

Förra veckan hade jag herrbesök i soffan. Faktum är att jag faktiskt hade herrbesök i hela mitt hus… Under besöket hann vi med både inne och ute, uppe och nere. Jag tror det enda han inte besökte var toaletterna! Det var lite spännande minsann!
 
Dock var det kanske inte lika sexigt som rubriken antyder men det var ändå jäkligt skönt! För ett tag sedan beslutade jag mig nämligen för att uppgradera mitt säkerhetssystem hemma. Eftersom jag i många år (installerade larmet när jag trakasserades av en helt galen psykopat för några år sedan) har varit jättenöjd med Securitas och Verisure så kontaktade jag givetvis dem igen. 
 
Efter noggrant övervägande beslutade jag mig för att uppgradera mitt säkerhetssystem till en värstingvariant med kameraövervakning, överfallslarm, hundanpassning och värmesensorer som larmar om det brinner. Dessutom kan jag styra mitt larm via en app, jag får sms om när det larmas av och på (skitbra så jag vet när Tim kommer hem och när han går ut med Inez)! Jag kan dessutom fjärrlarma när mamma (som vanligt) inte klarar att larma på efter att ha hämtat Inez och jag kan larma av om jag behöver släppa in hantverkare som bara har nyckel! Som om detta inte vore nog kan jag dessutom lrama delar av mitt hus fast jag är hemma och läsa av innetemperaturen i min app! Helt ovärderligt…! 😉
 
Nu klurar jag på att komplettera med röklarm också. Gör jag det är mitt Safe House komplett!
 
Gör som jag! Öppna ditt hus för Verisure så stänger de den för boven!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna