VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Avslöjandet……

, ,

Många är vi väl som skrattat rått åt arga lappar i tvättstugan och i andra gemensamma utrymmen? Eftersom jag tror mig vara en ganska ordningsam människa (i a f utåt sett) har jag aldrig känt mig träffad av lappar om ludd i torktumlaren, smutsdisk i diskhon eller liknande… Förrän i morse..
 
Kolla in post-it lappen i bildspelet! Snacka om att bli fullständigt totalsågad! 
 
Saken är den att jag igår fick ett viktigt telefonsamtal på lunchen. Ordningsam som jag är ;-).. ställde jag snabbt ut min tallrik i fönstersmygen i köket för att den inte skulle stå kvar på bordet och irritera någon under den tid som jag pratade i telefon! Meeeen, även solen har sina fläckar och jag glömde totalt bort min tallrik med musselskal… När jag imorse skulle brygga te möttes jag därför av en post-it som signalerade både irritation och äckelkänslor. Förmodligen med all rätt!
 
Jag kan inte annat göra än att lägga mig platt, är skyldig, har ingen att skylla på, skäms som en hund…förlåt Gris….
 
Eftersom jag har ett näst intill sjukligt beteende i att göra rätt för mig, ställa allt till rätta, förklara och be om ursäkt  ägnades förmiddagsfikat åt att spionera på korridorskollegorna för att lista ut vem som hade ljusblå post-it lappar och därmed förmodligen var den person min smutsdisk retat upp så till den milda grad..
 
Gissa om jag var både glad och nervös när jag slutligen genom min geniala slutledningsförmåga hittade den (o)skyldige!
 
Nu är allt utrett oss emellan och faktum är att h*n inte i sin vildaste fantasi hade föreställt sig att det var en sådan perfekt människa som jag som orsakat denna förskräckliga oreda i vårt gemensamma kök! Vi är fortsatt vänner och jag har lovat att det inte ska upprepas!
Det är därmed bara att erkänna! Det är jag som är GRISEN!!!
 
Ps. Med tanke på att jag och Tim försov oss nästan en timme imorse borde jag förstått att detta inte skulle bli en bra dag.. Fick köra Tim i ilfart till skolan, tvinga honom att trycka i sig en torr macka i bilen,  hem igen för en snabb raggardusch och utfodring av hund. Råttan var skitsur för hon fick ingen skogsrunda på morgonen och på väg till jobbet fick jag två arga samtal. Datorn har strulat, bloggverktyget har legat nere, ingen hade satt på tevatten till mig när jag kom på morgonen, jag brände tungan på lunchen (som jag för övrigt diskade upp mycket noggrannt), har blivit av med hundvakten när jag är i Thailand, fick besked om en god väns hund avlivats aktut, jag har en finne på näsan, ser trött och glåmig ut, känner mig ensam, fick just besked om att fjärrkontrollen till tv:n är på rymmen och är dessutom en Gris..
 
Ser fram emot en betydligt bättre kväll än dag…
 
Nöff Nöff 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna