VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

What a Glorious night!!

, , , , , , , , ,

Efter middagen på Berns hade jag bestämt träff med ett goda vänner på Berns Asiatiska. Väldigt smidigt att bara gå igenom en dörr och hamna i nästa salong, med nästa sällskap!
 
Lite dråpligt, med tanke på att vi förmedlar betalterminaler, är att Mats och Magnus blev lite sena för att taxichauffören inte redde ut hur man tar betalt med kort!!! De fick sitta i taxin utanför och vänta i 10 minuter på att få betala! Förmodligen hade han inte en betalterminal från Nets ;-).
 

 
Jag förstår inte hur mycket jag och svägerskan lyckades proppa i oss i tisdags! Inte nog med att vi just hade avnjutit en fantastisk trerättersmeny på Berns. Vi toppade den med diverse asiatiska smårätter på Berns Asiatiska. Herregud så gott det var! Dit kommer jag gå fler gånger! Du måste bara testa deras Haricot Verts med ostronskivling! Slår det mesta!
 

 

 

 
Så småningom var det dags att gå vidare och Mats och Magnus propsade på att få bjuda på en väldigt speciell Gin & Tonic (vi var inte direkt svåra att övertala). Jag som inte är särskilt förtjust i drinkar får väl erkänna att jag inte är mer förtjust efter drinken men det var en spännande combo de serverade på Nobis. GT med saffran! Kändes faktiskt lite juligt!
 
Strax innan vi skulle gå vidare kom det in en herre som vunnit på hästar på kvällen. Han bjöd alla på Nobis på Champange för att fira sin vinst. Dock tyckte jag det var lite synd att han brände så mycket pengar. Han hade ”bara” vunnit 57 000..
 
Sista stoppet blev Naglo. Schlagernörd som jag är var jag ju tvungen att få skaka loss till lite riktig musik ;-). På tal om nörd… Jag bara kunde inte låta bli att önska Kom Hem…. Killen som var DJ tyckte i a f att det var jättefestligt för han hade avvaktat med att spela den, trots att han alltid spelar den annars.. Tur att både han och jag blev nöjda då!
 
Eftersom svägerskan är lite yngre än oss andra så traskade hon hem tidigare till hotellet och lade sig medan jag hängde på Mats och Magnus för att få pussa lite på deras övriga familjemedlemmar! Världens góaste Selma, Pipen, Doris och Barbro verkade jätteglada över att se mig igen och jag stillade min saknad efter Råttan innan jag tog mig tillbaka till Rica för lite sömn innan återfärd mot Växjö.
 
Ps. Jag tror faktiskt att svägerskan hade saknat mig lite grann även om hon aldrig skulle erkänna det ;-)…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna