VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förfest och förförfest..

, , , , , ,

God kväll kära du!
Hoppas att du har haft en härligt helg! Själv har jag haft ett toppendygn i Stockholm! Det har varit intensivt men så kul! Den extra timmen var därför mycket välkommen idag ;-).
 
När jag anlände Stockholm väntade mitt första äventyr…. Jag skulle nämligen ta tunnelbana OCH tåg ut till Linda i Åkersberga.. Vi har inte så många tunnelbanor i Småland, så därför är det en tämligen exotisk upplevelse för mig att åka tunnelbana.
 

 
Det började inte särskilt bra.. Bara att köpa biljett visade sig vara ett mastodontprojekt.. Men slutligen hade jag en biljett i handen och killen som sålde den till mig tittade på mig med medlidsamma ögon när han sa ”du kommer fixa det”. Något stärkt av hans ord letade jag upp Röd linje och just när jag skulle hoppa på tåget insåg jag att jag var på väg mot Ropsten istället för mot Mörby, så jag fick snabbt vända och invänta nästa tåg. Vid Östra station skulle jag byta till Roslagsbanan mot Österskär. Här krånglade det till sig ordentligt men tack vara ett par hjälpsamma 08:or lotsades jag slutligen till rätt perrong och in i det väntande tåget. Tack gode Gud för dessa ungdomar! Utan dem vet i hundan var jag hade hamnat.
 
För att undvika fler missöden stod Linda och väntade på perrongen, där ungdomarna överlämnade mig till henne!
 
Eftermiddagen tillbringades hos Linda och Magnus. Den liquida lunchen bestod turligt nog inte bara av vätska utan jag fick mig även lite tuggbart till lunch.
 
Innan det var dags att åka in till stan igen åkte vi förbi Terece som jag skulle sova hos på natten. Hos Terece väntade förfest nr 2 där även Christina anslöt. Så mysigt och trevligt innan vi begav oss vidare till kvällens begivenhet – tjejfest hos Tanja.
 
Trevlig kväll!
 
Kram Åza


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna