VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Malmö weekend!!

, , , , , , , , , , ,

Goddagens! Hoppas att du har haft en härlig lördag! Själv har jag tillbringat min i Malmoe där jag nu gör staden osäker tillsammans med en bunt helt fantastiska, galna, underbara vänner!
 
Innan jag drog till Malmö redan igår var det självklart jobb. Hade bl a möte med en annan vän, Sofie Hegborn som driver Northwision. Sofie är både en mycket god vän och fantastiskt duktig på grafisk kommunikation. Vi avslutade vårt möte med take away från Moshi Moshi. Sååå gott!
 

 
På eftermiddagen tog jag tåget till Malmö och checkade in på Rica vid Stortorget! Fick ett så himla mysigt hörnrum med stora fönster mot Stortorget. På rummet väntade lite överraskningar som jag genast högg in på innan det var dags att svida om för en middag på La Roche, där jag konstaterade att mobilen var urladdad så jag kunde inte ta några kort. Men det var både gott och mysigt. La Roche serverar tapas på svenska så jag åt en massa smårätter och lyssnade på spansk livemusik. Såååå mysigt!
 

 
Efter en drink på Lilla Torg snusade jag sedan gott hela natten..
 
Idag har förmiddagen ägnats åt shopping, vilken avslutades med en Caesarsallad på La Grappa på Lilla Torg. Lunchen blev låååång och jag är nyss tillbaka på hotellet igen för att blogga lite innan tjejligan dyker upp för förfest i min ”våning”. Ikväll blir det high life….. Laddar mobilen nu så det blir många bilder..
 

 
Trevlig kväll!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna