VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bland det sämsta jag har testat!!!

, ,

I veckan rensade jag i en massa gamla goodiebags. Jag hittade både smått och gott, bra och dåliga grejer. En grej som jag testade igår var jag lite skeptiskt till från början. Det var ett hårborttagningsmedel som man skulle röra ihop själv till en ”lerig konsistens”..
 

 
Nåväl, jag rörde och rörde och faktum är att det luktade ganska gott!
När smeten var färdig smetade jag ut den på mina ben och sedan fick den torka i minst 7 minuter men max 10. Under tiden som den torkade började jag krackelera och snöa över hela badrummet! Trots att jag stod i princip still for det omkring vita lerpartiklar överallt!
 
Efter 9 minuter duschade jag av sörjan och jag kan lova att det var ett projekt i sig bara det! Två ggr fick jag duscha innan jag fått bort allt vitt gegg! Tänkte dock att med så mycket bestyr måste det ju vara värt besväret. Men ICKE! Trots att jag inte har någon kraftig hårväxt satt åtminstone hälften av håren kvar! Vilken jäkla skit rent ut sagt!
 
På förpackningen stod det att geggan bl a kunde användas ”mellan skinkorna”.. Nu är det inte aktuellt för min del (tack och lov) men det kanske funkar bättre där. Huvudhåret skulle man i a f inte använda det till och det var ju tur för det hade jag verkligen inte haft lust med…
 
Direkt i soptunnan åkte skräpet och fram åkte den gamla hederliga rakhyveln!
 
Nu ska jag packa ihop och dra iväg på nya äventyr med nyRAKADE ben! Härligt att det är helg och att jag mår bättre! Hoppas du får en mysig fredag!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna