VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Radio, celluliter och så var jag nog lite för snäll idag..

, ,

God kväll!
 
Idag har jag varit på kontoret hela dagen och det kändes så bra! Även om jag har hunnit jobba undan en del hemifrån också så blir det ju inte lika effektivt som när man är på sin ordinarie arbetsplats!
 
Tjejerna har skött sig bra när jag har varit hemma och t o m Sofia var så gullig och trevlig idag att jag inte kunde med att slavdriva henne som jag hade planerat. Istället överraskade jag henne med lite smått och gott från olika event som jag varit på och hon blev jätteglad! Tänk vilken toppenchef hon har! 😉 Kanske var det därför hon var så hjälpsam och tillmötesgående resten av dagen.. 
 
Naturligtvis hade jag en baktanke med att ge henne de där sakerna.. Jag hade nämligen en cellulitbehandling bokad på Nuna, så jag behövde springa ifrån en stund på förmiddagen. Min taktik funkade! Mutan gjorde att Sofia inte hade några synpunkter på att jag skulle iväg på en egogrej en stund..
 
Ååå så härligt det var att bli ompysslad av Hanna på Nuna! Jag njöt (nästan) varje sekund och känslan av att celluliterna terminieras är helt euforisk. Hanna säger att jag inte har några större problem men JAG ser de små rackarna och de ska ut ur mitt liv! Ser redan en förbättring sedan förra veckan.
 
Under veckan som gått har jag dessutom testat dessa båda nya produkter från Exuviance. Ansiktscremen är jätteskön och doftar dessutom helt underbart ! Ögonserumet som man rollar på med en ”penna” kring ögat tar snabbt ner ”puffighet” och jag upplever att jag ser piggare ut (vilket ju är ett mirakel i sig eftersom jag varit sjuk).

 
Du som följer min blogg vet att jag ibland lånar ut min röst i olika radiosammanhang. Senast jag gjorde det var förra veckan. Jag tycker att det är jättekul, så jag ställer gärna upp och företaget som spelar in spotarna sitter i samma hus som jag, så det är himla smidigt. Idag visade det sig att jag börjar få återkommande engagemang! En kund hade hört av sig och ville promt ha ”toppenrösten” som de hade sist. Hur stolt tror du att jag blev på en skala?? 11 av 10 möjliga. Förra veckan satte jag spoten på andra försöket, idag fixade jag det på första i rena förskräckelsen tror jag!
 
Trevlig kväll!
 
Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna