VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Uttråkad..

,

Halloj på dig!
Nu är jag så uttråkad att jag klättrar på väggarna! Det måste vara ett tecken på att jag snart är frisk! Inatt sov jag nästan hela natten och vaknade feberfri! Sååååå härligt!
 
Därför firade jag till det med att ta en morgonpromenad med Råttan, köra Johannas utmaning 100 squats och äta frukost lääänge framför datorn. Någonstans runt 9.30 började det klia i hela kroppen så jag drog iväg ett nyhetsbrev till c:a 7 000 potentiella kunder. Eftersom jag fortfarande kan skylla på att jag inte är helt frisk styrde jag svaren till en kollega, så hon har haft fullt upp idag..! Det var lite busigt och något jag gladdes åt hela eftermiddagen ;-)!
 

 
I min uttråkade värld kunde jag ju inte bara ägna mig åt jobb, så därför klurade jag ut en annan sak. Jag har en plan att emellanåt bjuda på Råttans outfit! Inez är överförtjust!!! Du ser väl hennes glädje på bilderna från kvällens promenix då hon fick posera i min keps från Lexington? Hon tjatar redan om att få modella igen, så jag lovar, det kommer mera 😉
 

 
Pappa mår som han förtjänar ;-). Varken sämre eller bättre sedan igår. Lungorna är röntgade och det fanns inga tumörer i dem, vilket vi självklart är mkt glada för!
 
Själv har jag snart levt tre dygn som rökfri och börjar därför kalla mig för fd. nikotinist, inspirerad av Lotta, en gammal klasskompis som slutade röka för ett par år sedan. Tack för pepp, jag lånar gärna boken!
 
Imorgon räknar jag med att livet återgår till det normala. Då ska jag äntligen vara på kontoret igen. Känner mig mycket starkare och hostan avtar mer och mer! Det ska bli såååå kul att trakassera svägerskan/kollegan heeeela dagen! angel Oj vad hon ska få jobba! devil
 
Trevlig kväll!
 
Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna